Polsko-Azjatycka Izba Turystyki
Polsko-Azjatycka Izba Turystyki
Wybierz język:
Znajdujesz się w: Polsko-Azjatycka Izba Turystyki ›› Restauracje
Zostań członkiem PAIT
Dane Kontaktowe i zapytania
Bardzo proszę o korzystanie z formy e-mail: Artur.Piszczek@p-ait.pl lub z formularza zapytania który znajdziecie Państwo w zakładce: www.p-ait.pl/pl/kontakt
Telefonicznie udzielamy jedynie krótkich odpowiedzi prosząc o dokładne opisanie tematu w e-mailu.
Comiesięczne spotkanie Członków Izby
Przypominam, że spotkania Izby odbywają się regularnie:
W każdy ostatni piątek miesiąca: 15:00-17:00
Zapraszamy na spotkanie wszystkich zainteresowanych
Biegły Sądowy: Turystyka
Nasz dobry partner
Biuro Podróży WADI "Na wschód"

tablica_2.jpg
KONTAKT I PYTANIA
(+48) 509 322 665
Przedstawiciel Izby
Artur PISZCZEK
Zaloguj się

Dołącz do nas na Facebook
CERTYFIKACJA: RESTAURACJE

Oceniane jest 5 kategorii i wystawiana ocena końcowa. Skala przyznawanych ocen to zakres od 0 do 5.

Kategorie oceny:
1. Wystrój wnętrza, czystość (0~5)
2. Szybkość obsługi (0~5)
3. Menu, różnorodność potraw i napojów (0~5)
4. Zapach, smak, elegancja, połącznie smaków, przyjemność spożywania (0~5)
5. Cena za Porcję (0~5)

Ocena końcowa, jest sumą powyższych kategorii: (0~5)

Opis Kategorii:
1. Wystrój wnętrza, czystość.
ocenie podlega wygląd sali, otoczenie w którym spędzamy te parę godzin w restauracji. czy jest czysto np. w WC, czy sama restauracja dba o wygląd i otoczenie oraz czystość stolików, sali.

2. Szybkość obsługi.
Nikt nie lubi długo czekac na posiłek, tu oceniamy włąsnie sprawnośc przyjęcia zamówienia, sprawnośc przygotowania i szybkośc podania.

3. Menu, różnorodność potraw i napojów.
W tej kategorii oceniamy jaki wybór proponuje nam restauracja w menu, czy jest to kilka potraw czy większa ilość, co możemy zjeść i wypić w restauracji.


4. Zapach, smak, elegancja, połącznie smaków, przyjemność spożywania.
Ocenie podlegaja walory kulinarne dania, to co bezpośrednio dotyczy sporzywania posiłku, od zpachu danej potrawy po połczenie przypraw i jaką przyjemność odczuwa nasze podniebienie i kubeczki smakowe.

5. Cena za Porcję.
Ocenie w tej kategorii podlega cena na rachunku, do ilości tego co otrzymaliśmy na talerzu.
NASI PARTNERZY
stat4u